Kan doble salget: - Så langt i år har vi solgt 88 Isuzu D-max i Drammen som er langt over budsjett, sier Claussen. (Alle foto: Byggmesteren)

Truls selger rekordmange pickuper: Elvarebiler når ikke opp ennå

– Håndverkerne som trenger den, kan trygt satse på yrkesbiler med diesel og firehjulstrekk. De skal vi tilby til elbilene får samme egenskaper, sier Truls Martin Claussen i RSA Bil Drammen.

Få full tilgang i 3 uker for kun 19,-

For å lese denne artikkelen må du være abonnent og innlogget.

Akkurat nå har vi en kampanje som gir deg full tilgang i 3 uker for kun kr 19,- deretter koster abonnementet kr 89,- pr. mnd.

Allerede abonnent?

2 kommentarer til “Truls selger rekordmange pickuper: Elvarebiler når ikke opp ennå

  1. Dette var en underlig overskrift – og lurer jo på hva RSA har betalt for denne promoteringen. Vår erfaring som gradvis har økt andelen elektriske varebiler fra 0% til 30% på under 3 år – er at det er påfallende få ganger at det er utfordringer med både rekkevidde, tilhengerkapasitet og ladeproblemer med elektrisk varebil. Det er tvert imot svært overraskende å oppdage hvor få ganger det er behov for en diger motor som kan dra masse over lange strekk. Så kan vi heller leie inn lastebil (Som gir bedre logistikk, bedre tid for tømrer til å spikre, og bedre økonomi for kunden, og bedre miljø i hverdagen.) –

  2. Hei Tor, håper du fikk lest hele artikkelen og ikke bare overskriften? Artikkelen er ikke noen annonse – da ville den vært merket som dette. Derimot bekrefter Truls fra RSA det som mange håndverkere utenfor byene har fortalt oss i Byggmesteren: De skal kjøre tunge laster ut til prosjekter som ligger vanskelig, kaldt og bratt til. Da foretrekker mange fortsatt dieselbil med firehjulstrekk og stor tilhengerkapasitet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *