(Foto: Drøbak Næringspark)

Ny Byggmax i Drøbak

Butikken i Drøbak Næringspark er den andre som åpner i løpet av kort tid.

Fredag 5 juni ble kampen om kundene enda hardere i området.

Stor vekst

– Vi har lenge ønsket å etablere en butikk i Drøbak, og har nå funnet en god beliggenhet for Byggmax hvor mange mennesker passerer. Vår butikker i Drammen, Ski og på Abildsø går veldig bra, noe som gjør at det føles flott å være i stand til å åpne i Drøbak, sier Espen Nicolaisen, regionsjef i Byggmax.

Drøbak Næringspark har en god beliggenhet, med en stor plass og mulighet til å etablere Byggmax-konseptet. Totalt får butikken en butikkflate på ca 6000 kvadratmeter, der butikk og drive-in tar mest plass.

Byggmax misjon er å tilby kundene god kvalitet og lav pris, der kundene kan gjøre en del av jobben for å holde kostnadene nede.

 

Selvbetjening

Byggmax har et enkelt selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster varene direkte over i bilen. Det gjør at behovet for bemanning i butikken reduseres og kundene sparer penger, skriver selskapet.

– Hvis du kjøper et produkt fra oss, og deretter finner samme produkt til en lavere pris på en lokal byggevarehandelen, vil vi refundere forskjellen pluss 10% av mellomlegget, sier Magnus Agervald direktør i Byggmax.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *