(Illustrasjon Green Arena Scandinavia).

Grønn byggkonferanse i høst

I slutten av september omdannes Oslo Spektrum til Green Arena Scandinavia, en kongress med 70 utstillere og et grønt konferanseprogram med foredragsholdere fra inn- og utland.

Tirsdag 23. september og onsdag 24. september 2014 arrangeres Green Arena Scandinavia, konferansen som initiativtakerne håper å gjenta annethvert år. Programmet er nesten klart og byr på mange spennende foredragsholdere fra inn- og utland.

– Vi presenterer et konferanse- og utstillingskonsept som er tenkt arrangert hvert annet år, i mellomåret da vi ikke arrangerer Bygg Reis Deg på Lillestrøm, sier adm. direktør Halvard Gavelstad.

Grønnere organisasjoner

Bak arrangementet står Bygg Reis Deg AS sammen med bygge- og eiendomsnæringens grønne organisasjoner; Norwegian Green Building Council, Grønn Byggallianse, Norsk Eiendom, SmartCity Bærum, FutureBuilt og Powerhouse.

 
– Oslo Spektrum er skreddersydd for et slikt arrangement som vi satser på vil bli den nye møteplassen for alle som arbeider med fremtidsrettete investeringer, teknologiutvikling, prosjektering og bygging av grønne og smarte bygg, fremholder Gavelstad som først og fremst henvender seg til aktører fra bygge- og eiendomsnæringen, entreprenører, planleggere, arkitekter, politikere og offentlige etater, miljøorganisasjoner, samt offentlige og private byggherrer.

Grønn og offensiv programkomite: fra venstre: Mari-Anne Mørk, Norwegian Green Building Council, Per Ola Ulseth, Powerhouse, Carl Henrik Borchsenius, Norsk Eiendom, Halvard Gavelstad, Bygg Reis Deg/GAS2014, Birgit Rusten, FutureBuilt, Anders Bredesen, Norwegian Green Building Council, Erik Hammer, Grønn Byggallianse og Unni Larsen, Smart City Bærum. (Foto Trond Joelson).
Grønn og offensiv programkomite: fra venstre: Mari-Anne Mørk, Norwegian Green Building Council, Per Ola Ulseth, Powerhouse, Carl Henrik Borchsenius, Norsk Eiendom, Halvard Gavelstad, Bygg Reis Deg/GAS2014, Birgit Rusten, FutureBuilt, Anders Bredesen, Norwegian Green Building Council, Erik Hammer, Grønn Byggallianse og Unni Larsen, Smart City Bærum. (Foto Trond Joelson).

Integrert konferanse- og utstillingskonsept

Konseptet er bygget opp med inspirasjon av en internasjonal trend der utstillinger og konferanser integreres. Konferanseprogrammet er bygget opp med korte moduler og utstillingen med standardiserte stands som betyr at utstillerne kan flytte rett inn uten ekstrakostnader.
Stikkordet ifølge Gavelstad er, Effektiv mingling:

– Green Arena Scandinavia handler mest om å bygge og forsterke nettverk mellom aktører i bygge- og eiendomsnæringen. Visjonen er at dette skal være møteplassen der byggherrer og leverandører inspireres til å skape en grønnere, smartere og mer produktiv byggenæring, sier Gavelstad som lokker med forelesere med visjoner, kunnskaper og eksempler på byutvikling, smarte byggeprosesser og grønne og miljøvennlige byggprosjekter fra Skandinavia og resten av Europa.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *