Lavest mulig utslipp teller

Bygge miljøeffektivt og med minst mulige klimautslipp er siktemål for Framtidens byer. Landets 13 største byer og staten samarbeider om det prosjektet, og er stadig på jakt etter gode forbildeprosjekter.

Denne jakten på de gode eksemplene fortsetter i Oslo 21. april. Da arrangerer Grønn byggallianse frokostmøte med innledninger om samarbeidsprosjektet Framtidens byer. Her presenterer også Oslo og Drammen sin del av dette samarbeidet, kalt Future Built.
På møtet orienterer dessuten Enova om hvilken støtte og rådgivning som tilbys forbildeprosjektene. Det satses på å øke kompetansen innenfor energieffektive bygg og særlig passivhus.

Mer informasjon og påmelding her.

Mer om Framtidens byer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *