Gode råd på TV

I morgen svarer daglig leder Frank Ivar Andersen i Norges Byggmesterforbund på seerspørsmål i NRKs Forbrukerinspektørene, og dagen etter er fagkonsulent Øivind Ørnevik (bildet) med i TV2 Hjelper deg.

Frank Ivar Andersen vil sammen med Forbrukerrådets Roger Helde svare på spørsmål sendt inn på epost, og temaet er oppussing og leie/kjøp av håndverkertjenester. Programmet begynner klokka halv åtte på NRK1.

Senere på nabokanalen NRK2 blir det paneldebatt med flere gjester, der temaer som klager, kontroll, fallgruver og viktige tommelfingerregler tas opp, med start klokka halv ti.

Rundlurt
TV2 Hjelper deg besøker en dame som er blitt lurt av en håndverker som pusset opp leiligheten hennes, men forsvant før jobben var ferdig, men likevel fikk full betaling. Samme person har tidligere operert i Bergen. Fagkonsulent Øivind Ørnevik går igjennom leiligheten og peker på de feil og mangler som den forsvunne håndverkeren har etterlatt seg. Programmet begynner klokka halv ni.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *