Pris for kildesortering i Oslo

Byrådet i Oslo har opprettet en pris for å stimulere til mer miljøriktig håndtering av bygg- og anleggsavfall i Oslo. Prisen skal tildeles et bygge-, rive- eller rehabiliteringsprosjekt som har utmerket seg innen avfallshåndtering.

Prisen på 10.000 kroner og et diplom vil bli delt ut i oktober/november.

Helhetlig vurdering
Blant kriteriene som vil bli lagt til grunn for tildelingen er hvordan farlig avfall behandles, rutiner for oppfølging og håndtering av avfall på byggeplassen, miljøvennlig avfallshåndtering, sorteringsgrad og innovative løsninger. Dessuten må retningslinjer for behandling av BA-avfall i Oslo være fulgt.
Les mer om prisen på Plan- og bygningsetatens nettsider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *