Byggebanditter i Alta

«Byggebransjens banditter ville aldri fått denne jobben», hevder entreprenøren Bjørn Bygg AS på et byggeplasskilt i Alta. Tromsøbedriften vil framheve sin egen seriøsitet i et nytt marked, men har skapt sinne blant lokale konkurrenter.

Ifølge Altaposten, føler de lokale entreprenørene at de henges ut som banditter.
– Bjørn Bygg vet utmerket godt at bransjen i Alta er kjent for å være seriøst og levere kvalitet. Kanskje har budskapet relevans på hjemmebane i Tromsø, men her i Alta er vi minst på nivå med Bjørn Bygg, sier Bjørn Arild Johansen, Altas største entreprenør i bedriften Finnmark Mur og Puss AS.

Leder i Bjørn Bygg AS´ avdeling Finnmark, Per Ivar Rasmussen, avviser at skiltet er noen krigserklæring mot bransjen i Alta.

– Nei, men vi vet at straks det blir press i markedet og mye å gjøre, dukker også bandittene opp i form av useriøse bedrifter som tar snarveier. For Bjørn Bygg er plakaten et garantibevis for at vi skal drive seriøst og levere kvalitet, understreker Rasmussen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *