Anmeldt for stor hytte

En hyttebygger i Veiesundet ved Florø er politianmeldt for å ha bygd ei hytte som er tre ganger større enn han hadde tillatelse til. Hyttebyggeren protesterer og saken avgjøres av fylkesmannen.

Det er utbyggingsutvalet i kommunen som har politianmeldt hyttebyggeren. De mener han har gått lengre med byggingen enn han hadde tillatelse til. Utvalget viser til byggeløyve gitt for sju år siden. Det tillot ei hytte i en etasje med flate på 55 kvadratmeter. Nå er hytta bygd med en grunnflate på 159 kvadrat og den er på to etasjer, melder Sogn Avis.

Utbyggingsutvalet har derfor krevd at hyttebyggeren fjerner vinduer og dører i hyttas sørvegg, og at han ikke setter i gang dette arbeidet før han har fått godkjent tegninger. Han er også fratatt ansvarsretten som selvbygger.

Hyttebyggeren hevder han har fått tillatelse til bygget etter endringsmeldinger og på andre måter. Saken går derfor til Fylkesmannen til avgjørelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *