Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Får trebedrifter inn i EU-varmen

EU inviterer i april i år til speeddating for norske trebedrifter. I løpet av tre møtedager får bedriftene mulighet til å knytte kontakter med 750 kolleger i EU- og EØS-land. Kanskje kommer de hjem med gode kontrakter med nye EU-land?

EU-prosjektet Cross-Border skal gjøre små og mellomstore bedrifter mer konkurransedyktige, og den såkalte speeddatingen arrangeres som en del av dette. 750 bedrifter fra 13 land er invitert til bedriftsmøteplassen som finner sted i Tyskland 27. til 29. april.

Den norske delpartneren i prosjektet er Euro Info Centre (EIC) i Innovasjon Norge, og prosjektleder Helene Mørne håper at mange norske virksomheter vil melde sin interesse.

God hjelp ut i Europa
– Dette er en flott mulighet for små bedrifter med knapp tid og begrensede ressurser, sier hun.
Deltakelsen er gratis for alle, og vi vil gi de norske bedriftene god oppfølging underveis.

Mørne viser også til at mange av de deltakende bedriftene kommer fra EUs nye medlemsland, og at disse ofte kan produsere og levere til svært gunstige priser. Hun har derfor god tro på at norske bedrifter kan gjøre lønnsomme avtaler dersom de velger å bli med.

Kurs på forhånd
Euro Info Centre ønsker å få med seg 10-15 bedrifter til møteplassen i april. Både deltakelse og materiell tilbys deltakerne kostnadsfritt. Videre vil bedriftene få god forberedelse i form av et heldagsseminar i Oslo 4. mars, lokker prosjektlederen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *