Kristoffer Brun sjekker at gullet smaker godt. (Foto: Balint Czucz)

Nytt EM-gull til tømrermester Brun

Kristoffer Brun fra Bergens roklub sikret seg EM-tittel i lettvekt singelsculler med en formidabel sprint i Poznan i Polen søndag.

Dermed avsluttet han seiersrekka fra innledende forsøksløp og semifinale. Med den internasjonale regattasesongen overstått, fortsetter Kristoffer Brun forberedelsene med makker Are Strandli på vei til neste års utsatte OL i Tokyo, forteller Norges Roforbund i en pressemelding.

I finalen lå Brun etter teten helt til det gjensto 200 meter av det 2 000 meter lange løpet. Da stivnet den nærmeste konkurrenten. Gullet sikret han med 36 hundredeler foran italienske Niels Torre på andre og med iren Fintan McCarthy på tredjeplass.

 

Kristoffer Brun er utdannet tømrermester og driver egen tømrervirksomhet når trening og konkurranser tillater det.

Les også: Nå er verdensmesteren også tømrermester

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.