Daglig leder Rune Kaspersen i BN Bygg. (Foto: Systemhus)

BN Bygg bytter til Systemhus

Byggentreprenøren Bekkjorden og Nysæther Bygg AS fra Veggli bytter huskjede til Systemhus.

– Gode innkjøpsordninger og Lean-tankegang er avgjørende for fremtidens byggentreprenører. Vi ser at bedrifter av vår størrelse må være en del av en større enhet for å kunne være konkurransedyktige i fremtiden, sier Rune Kaspersen, daglig leder i BN Bygg.

– Vi må bruke ressursene våre optimalt

Kaspersen mener at fokus på kunden og å levere til konkurransedyktige priser var avgjørende for valget om å gå inn i Systemhus.

Kaspersen understreker at tilgang på gode innkjøpssystemer er viktig for bedriften, men minst like viktig tilgang på et stort og kompetent fagmiljø som kan bistå BN Bygg i den videre utviklingen som Numedalens største byggentreprenør. Hvordan bedriften jobber med prosjekter og oppdrag har stort fokus i BN Bygg.

– Den største kostnaden for oss i dag er tømrertimer, og vi må bruke ressursene våre optimalt. Vi legger til rette for hvordan alle arbeidsprosessene kan flyte best mulig, og har derfor stor sans for Lean-satsningen i Systemhus, sier Rune Kaspersen.

Totalentreprenør i Numedal og Hallingdal

BN Bygg ble etablert i 1986 og er totalentreprenør med bred kompetanse innen nybygg og rehabilitering av hytter, eneboliger og næringsbygg i Numedal og Hallingdal. Bedriften har 20 medarbeidere og to tømrerlærlinger.

– BN Bygg er en solid og dyktig bedrift som passer godt inn i Systemhus-familien med 120 bedrifter over hele landet. Vi ønsker hjertelig velkommen til oss, og gleder oss til den videre satsningen sammen, sier Line Nordholm Karlstad, regionsjef i Systemhus i pressemeldingen.

Daglig leder Rune Kaspersen har jobbet i BN Bygg i ti år, først som prosjektleder og de siste 2,5 årene som daglig leder. Han har vært med på en spennende reise og sett hvordan bransjen utvikler seg på nært hold.

– Vi har vært litt bortskjemte med mye aktivitet i området, selv om konkurransen er stor og de vi konkurrerer mot på større bygg er store, nasjonale aktører. Det er en fjær i hatten for oss når vår bedrift blir valgt i anbudskonkurransene, spesielt når kunden er offentlig virksomhet. Offentlige aktører har store kvalitetskrav fordi offentlige bygg skal tilfredsstille mange målgrupper, forteller Rune Kaspersen.

BN Bygg bygger nå en miljøstasjon for Rollag kommune. (Foto: Systemhus)

For tiden jobber Numedalsbedriften med en større miljøstasjon for Rollag kommune. Andre prosjekter BN Bygg er Nesbyen barnehage, som har blitt et landemerke i Hallingdal. KIWI Rødberg er en annet prosjekt som Rune Kaspersen og kollegaene er stolte av.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *