Oppe fra venstre: Jørn Higraff i Moment Bolig AS, Line Nordholm Karlstad i Systemhus, Sigurd Stensbråten og Bror Løype i Moment Bolig AS. Nede fra venstre: Børre Stokke, Morten Carlsen, Ståle Olsen, Kevin Freestone og Thomas Bakken i Moment Bolig AS sammen med Birgitte Andersen i Systemhus. (Foto: Systemhus)

Moment Bolig i Asker velger Systemhus

– Snart går vi inn i vårt tiende driftsår med fokus på mer effektive prosjekter som nytt medlem i Systemhus, sier daglig leder Ståle Olsen i Moment Bolig AS.

Moment Bolig ble stiftet i 2013 og retter seg både mot eiendomsutviklere og EAT-markedet. Samtidig med at bedriften går inn i Systemhus, fusjoneres deres heleide datterselskap Moment Bygg inn i selskapet.

– Med alle tjenester under samme merkenavn, vil vi få merkbare synergier. Våre 18 medarbeidere bygger 10-15 eneboliger i året samt 30-40 boenheter i småhusprosjekter for eiendomsutviklere. I 2022 vil vi omsette for godt over 100 mill, sier Olsen.

Totalleverandør for utbyggere

Moment Bolig har god erfaring med å bygge for eiendomsutviklere i Oslo-området. Her leverer bedriften småhusprosjekter som består av ulike typer boliger, fra enklere boliger til mer komplekse prosjekter. For at et byggeprosjekt skal bli gjennomført på en god måte, kreves tett oppfølging.

– Ikke alle eiendomsutviklere har nødvendig bemanningen i egen bedrift til å følge opp prosjektene selv. Derfor er det avgjørende for noen utviklere at vi kan levere en totalentreprise. For andre utviklere kan vi levere utførelsesentrepriser på enkelte delleveranser i et prosjekt, alt etter det som passer prosjektet, fortsetter han.

Kontinuerlig forbedring med LEAN

I Systemhus og Mestergruppen får Moment Bolig gode rammebetingelser og effektiv logistikk på byggeplass. Som medlem i Systemhus får bedriften en god logistikkpartner, noe som er essensielt i arbeidsflyten i byggeprosjektene. Kontinuerlig forbedring har lenge vært en ledestjerne i Moment Bolig.

– Det er mye penger å spare på LEAN byggeprosesser. Vi opplever at Systemhus og hele verdikjeden i Mestergruppen tar LEAN på alvor. Derfor er Systemhus det naturlige valget for oss, understreker Ståle Olsen.

Verktøy fra Systemhus for å måle kundetilfredsheten blir en viktig del av det videre arbeidet med å forbedre prosjektene. Arkitekttjenester fra Mestergruppen Arkitekter og øvrige tjenester fra Systemhus og Mestergruppen vil bidra positivt.

– Hittil har nye kunder kommet til oss etter anbefalinger fra andre, mens nå får vi ekstra drahjelp av markedsføringen Systemhus gjør. Det gjør oss mer synlig enn vi hittil har vært, legger han til.

Bedriftsutvikler Line Nordholm Karlstad ønsker Moment Bolig velkommen til Systemhus.

– Moment er en solid og stor aktør som er anerkjent i markedet. Det ligger store muligheter for videre vekst for Moment gjennom tjenestetilbudet i kjeden. Vi har gjensidig nytte av samarbeidet, sier Line Nordholm Karlstad.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *