Fra venstre Line Nordholm Karlstad, bedriftsutvikler i Systemhus, Thormod Ånerud, daglig leder, Carl Martin Repshus, prosjektleder/selger, Thorstein Ånerud tømrerbas/formann, Marius Haug tømrerbas/formann i Tormod Ånerud AS. (Foto: Systemhus)

Entreprenør Tormod Ånerud AS er nytt medlem i Systemhus

– Flere valgmuligheter for kundene i små og store prosjekter var viktig for oss da vi valgte Systemhus som samarbeidspartner og kjede, sier daglig leder Thormod Ånerud.

I år er det hele 35 år siden entreprenørbedriften ble etablert av Thormod Ånerud. I jubileumsåret gjøres flere store endringer i bedriften som i dag har 16 ansatte og en lærling.

Avventende marked

Til tross for at Thormod Ånerud opplever at markedet er avventende på grunn av høye byggevarepriser, prisvekst for øvrig og renteøkninger, har bedriften nok å gjøre fremover. Allerede igangsatte prosjekter, som to to-mannsboliger

sentrumsnært på Skarnes, er allerede solgt og utleid. Nye husprosjekter er under planlegging, hvor rimeligere boliger legges ut for salg nå for å se hvilke typer som treffer best i markedet.

Entreprenør Tormod Ånerud AS har spesialisert seg på å bygge og restaurere hus, flermannsboliger og bygg for privatpersoner, landbruket, bedrifter, stat og kommune. Egen grave- og betongavdeling gir effektive prosjekter for kundene i Sør- og Nord-Odal, Kongsvinger og Øvre Romerike. I fjor omsatte bedriften for 30 millioner. I tillegg kommer eiendomsselskapet, som utvikler eiendommer for salg og utleie.

– Vi har store ambisjoner for bedriften vår. Som medlem i Systemhus styrker vi oss for fremtiden for å bli enda bedre for kundene våre, en god samarbeidspartner og en trygg arbeidsgiver, sier Thormod Ånerud.

Nye tjenester fra Systemhus

Det var det omfattende sortimentet av attraktive hus og leilighetskonsepter i Systemhus som var avgjørende for at bedriften har valgt å bli medlem i Systemhus. Det gir flere valgmuligheter for kundene i små og store prosjekter. Tjenestene kjeden tilbyr medlemsbedriftene veier også tungt. Arkitekttjenester fra Mestergruppen Arkitekter gjennom Systemhus betyr mye for valget av kjede, sammen med god logistikk av byggevarer, gode systemer for byggeprosjekter og tjenester fra kjedekontoret som gjør det enklere å drive effektivt.

– Siden vi etter hvert nærmer oss et generasjonsskifte når sønnen min overtar, ble det naturlig å melde overgang til en kjede som har systemer for drift som kan hjelpe oss på veien videre. Systemhus kjente vi til fra før, fortsetter Ånerud.

Ønsker velkommen til Systemhus

Bedriftsutvikler Line Nordholm Karlstad i Systemhus er glad for at Entreprenør Tormod Ånerud har valgt Systemhus som kjede.

– Det er solide bedrifter som Entreprenør Tormod Ånerud, som har godt renommé og ambisjoner for fremtiden, som er med på å bygge kjeden. Vi ønsker dem velkommen til oss, og vi ser frem til å fortsette samarbeidet fremover, sier Line Nordholm Karlstad.

Så langt har samarbeidet allerede vært fruktbart. På kjedekongressen i Stavanger før sommeren deltok flere fra bedriften, og kontakten ble straks opprettet med kjedekolleger fra hele landet. Far og sønn er i full gang med å få på plass nye systemer og rutiner.

– De gode håndverkstradisjonene som vi er tuftet på vil selvsagt være de samme som før. Vi er veldig fornøyd med støtten og oppfølgingen vi har fått fra Systemhus så langt, og ser frem til fortsettelsen i fremoverlent kjede, avrunder Ånerud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *