Nystøl & Fagerhol AS blir nytt medlem i Systemhus. Daglig leder Per Halsebakke og fagskoleingeniør Sebastian Drage. (Foto: Mestergruppen)

Nystøl & Fagerhol AS blir nytt medlem i Systemhus

Systemhus er glad for å ønske den nye medlemsbedriften fra Fiskå velkommen inn i kjeden.

– I et stadig skiftende marked er det avgjørende å være omgitt av dedikerte og talentfulle medlemmer, slik kan vi sammen nå våre mål og realisere visjoner. Derfor er vi glade for å kunne fortelle at Nystøl & Fagerhol AS har kommet inn som nytt medlem i Systemhus, forteller kjededirektør i Systemhus, Trond Lie.

Ekspertise i alle ledd

Nystøl & Fagerhol er en tradisjonsrik bedrift etablert i 1999. Bedriften er lokalisert på Fiskå i Vanylven kommune og har markedsområder i Vanylven og Sande. De har også egen byggevarebutikk og er medlem i Byggtorget. Totalt har de ni ansatte som utfyller hverandre med ulik bakgrunn og erfaring.

– Hos Nystøl & Fagerhol vil huskundene møte ekspertise i alle ledd. Vi er sikre på at denne vervingen vil gi en betydelig verdi til begge parter og bidra til økte markedsandeler gjennom fortsatt vekst og suksess, forteller Lie.

– Gode erfaringer med huskjede

Sebastian Drage er nyutdannet fagskoleingeniør og har hovedansvar for boligsalget i bedriften. Sammen med sin mentor, daglig leder Per Halsebakke, er de allerede i gang med salgsprosesser og nye kunder.

– Fra tidligere av har vi kun gode erfaringer med å være tilknyttet en huskjede. Tilgang på gode boliger og fritidsboliger er et godt verktøy for å øke salget til både katalogkunder og i egne prosjekter, sier Per Halsebakke.

I tillegg til å betjene EAT-markedet jobber Nystøl & Fagerhol også med prosjekter i egenregi. Eksempel på dette er Hasleneset hvor to av tre ferdigstilte fritidsboliger nå er solgt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *