Konsernsjef i Mestergruppen, Mikkel Sandvik. (Foto: Mestergruppen)

Mestergruppen overtar BoligPartner

Konsernet BoligPartner gikk konkurs 30. april. Mestergruppen har blitt enige med boet og panthavere om en avtale som innebærer at kjeden og byggeprosjekter i kjedens regi vil videreføres.

Avtalen med boet innebærer at mange av de ansatte vil få tilbud om ny ansettelse i et nyopprettet selskap som også overtar alle de sentrale eiendelene i boet. BoligPartner vil drives videre fra Hamar som i dag.

Les også: – Konkurser som BoligPartner er resultatet av en villet politikk

Sikrer leveranser og jobber

– BoligPartner har bygget opp en imponerende virksomhet over mange år, og har en sterk merkevare og mange dyktige ansatte og forhandlere. Mestergruppen er et ledende konsern innen byggevaresalg, hus- og hytteproduksjon, VVS og fargefaghandel med virksomhet i Norge og Sverige. Vi er glade for å kunne videreføre BoligPartner som konsept innenfor paraplyen til Mestergruppen, og på den måten bidra til å trygge leveranser til kunder og samarbeidspartnere, sier konsernsjef i Mestergruppen, Mikkel Sandvik.

– Jeg er glad for at vi har klart å få til en løsning som sikrer videreføring av flere av arbeidsplassene, og får inn en aktør som kan følge opp virksomhetens prosjekter og kunder videre. Det har vært intensivt og utfordrende å få på plass en løsning etter som det er et betydelig antall banker og selskaper involvert i transaksjonen. Mestergruppen (boligpartner@mestergruppen.no) vil nå være kontaktpunkt fremover for kunder og forhandlere om videre oppfølging, sier bostyrer Stine D. Snertingdalen i Kvale Advokatfirma.

 

En kommentar til “Mestergruppen overtar BoligPartner

  1. Føles stort å være aksjonær i Mestergruppen AS, selv som minoritetsaksjonær.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *