Fra venstre: Malthe Slemming (Country Manager, Dalux) og Brede Hagen (Access Manager, Ramirent). (Foto: Dalux Norge)

Sikrer at oppgaver følges opp og løses

Ramirent, leverandøren av utleieutstyr, har nettopp inngått en stor avtale med Dalux om bruk av mobilappen Dalux Field.

Nok en betydelig aktør i norsk byggenæring satser på de mobile løsningene fra den danske systemutvikleren, forteller Dalux i en pressemelding.

Les også: Avtalen er en milepæl for oss og BM 0717: BIM som verktøy

Kvalitetssikrer arbeidet

Avtalen innebærer at Ramirent fremover vil gjennomføre egenkontroll, avviksregistreringer og HMS-rapportering ved bruk av mobilappen Dalux Field. Ifølge Access Manager i Ramirent, Brede Hagen, vil tilgang til et digitalt kvalitetssystem via mobiltelefonen sikre flere registreringer med bedre mulighet for oppfølging.

– I Ramirent ønsker vi at våre ansatte enkelt og raskt skal kunne angi nøyaktig hvor en oppgave skal utføres. Med tilgang til våre 3D-modeller på telefonen, enkel fotodokumentasjon og digital logging sikrer vi at oppgaver følges opp og løses i stedet for å forsvinne i hauger av papir eller e-postkorrespondanse, sier Hagen.

 

– Gleder oss til samarbeidet

I Dalux er man glad for at enda en viktig aktør i den norske byggebransjen velger å bruke en av bedriftens BIM-baserte løsninger.

– At en bedrift som Ramirent velger å satse på digitalisering og BIM, viser at ledende aktører i flere deler av den norske byggebransjen er kommet langt på dette området. Vi gleder oss til et godt og konstruktivt samarbeid, og håper å kunne gi både Ramirent og Ramirents kunder stor verdi i tiden fremover, sier Country Manager for Dalux i Norge, Malthe Slemming.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *