Fra v. Torben Dalgaard CEO i Dalux AS og Anders Bentzrød Kvalitetssjef i Veidekke Entreprenør AS under inngåelsen av avtalen. (Foto: Dalux)

Avtalen er en milepæl for oss

Veidekke inngår en omfattende avtale med den danske BIM-produsenten Dalux om bruk og utvikling av løsningene Dalux Field og Dalux BOX.

Med den nylig inngåtte avtalen formaliserer og intensiverer Veidekke og Dalux samarbeidet med hverandre.

Les også: BM 0717: BIM som verktøy og Først med mobil Augmented Reality

Vil sikre potensialet

I forbindelse med Veidekkes vedholdende fokus på å oppnå bedre og sikrere drift, har entreprenøren nettopp inngått avtale med Dalux, som spesialiserer seg innenfor utviklingen av BIM-verktøy til bygge- og eiendomsbransjen.

Avtalen omfatter verktøyene Dalux Field og Dalux BOX.

Veidekke har i flere år brukt Dalux i forbindelse med BIM-basert egenkontroll, avviksregistrering, HMS m.m., på store og små prosjekter rundt om i Norge.

– Vi ønsker å utnytte potensialet i teknologi som kan hjelpe oss til en enda bedre og sikrere drift, og vi har tro på at Dalux har et slikt potensiale, sier Anders Bentzrød som er kvalitetssjef i Veidekke.

 

En milepæl for oss

Dalux har hovedsetet sitt i København, og har siden 2012 levert appbaserte løsninger til den norske byggebransjen. I januar 2017 åpnet bedriften kontor i Oslo for å komme tettere på de norske kundene og samarbeidspartnerne sine.

Avtalen med Veidekke representerer en milepæl for Dalux i Norge, skriver selskapet.

– Veidekke viser en imponerende evne til å implementere BIM i alle ledd av organisasjonen sin, ikke minst på byggeplasser. Det skaper verdi for den enkelte håndverker, for Veidekke og for Veidekkes kunder. Vi er både glade for og stolte over at Veidekke ønsker å utvide samarbeidet med oss, sier Malthe Slemming, Country Manager for Dalux i Norge.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *