Modellene Enkelrum S20 og S25 fra høyre side. (Foto: Enkelrum)

Ferdighus på inntil 50 m²

Den svenske husprodusenten Enkelrum har utviklet et nytt konsepthus som oppfyller de nye byggereglene som trer i kraft 1. juli.

Produsenten håper at de nye reglene gir mange norske huseiere mulighet for å optimalisere sine hus for beboelse og flytte ut hjemmekontor og hobbyvirksomhet i et nytt bygg utenfor huset.

Ny husmodell

Enkelrums konsepthus, E50, bygger på to av deres hus på 25 kvm, bygges sammen til et bygg på totalt 50 kvadratmeter.

– Vår ide, å kombinere to Enkelrumshus til et bygg, gir kunden mulighet å bruke Enkelrums E50 til både kontorplass og hobbyrom, skrivestue, lager, veksthus, lekerom med mer, sier Rune Bertheussen, Enkelrums representant i Norge.

(Illustrasjon: Enkeltrum)
(Illustrasjon: Enkeltrum)

Takket være de nye reglene kan mange nå skape sitt eget musikkstudio, maler eller atelier eller noe helt annet som du ikke har muligheter til i ditt hus i dag. Det er bare fantasien som setter begrensninger for hvordan huset kan brukes, skriver Enkeltrum.

 

Leveres ferdig på plass

– Våre kunder kjenner oss som leverandør av ferdigbygde fritids- og ”Compact living”-hus på opptil 30 kvadratmeter, forteller Rune Bertheussen. Byggene leveres helt ferdig og fullt utrustet direkte til tomt.

Som Enkelrums øvrige hus kommer nye E50 ferdigbygget og løftes på plass. Byggene kobles sammen og er klare til bruk. Det nye bygget kan brukes kan brukes direkte.  Kundene slipper å bruke tid på å organisere et byggeprosjekt og kan heller fokusere på innredningen og ta hele bygges raskt i bruk.

Huset leveres ferdigmalt utvendig og er vinterisolert så det er laget for helårsbruk. Til og med el-istallasjonen er montert og el-uttak, belysning med innfelte spotlights inn- og utvendig er på plass. (Illustrasjon: Enkelrum)
Huset leveres ferdigmalt utvendig og er vinterisolert så det er laget for helårsbruk. Til og med el-istallasjonen er montert og el-uttak, belysning med innfelte spotlights inn- og utvendig er på plass. (Illustrasjon: Enkelrum)

– Løsningen for kundene er enkelhet og at det er tidsbesparende og man behover ikke vente lenge. Bygget kan leveres på 6-8 uker etter bestillingen er gjort, avslutter Rune Bertheussen.

Med en vanlig kranbil kan E50 løftes ca. 15 meter inn på tomten fra vei. For lengre løft inntil 50 meter brukes mobilkran. På vanskelige tilgjengelige steder, som f. eks øyer i skjærgården eller på veiløse området, finnes det andre leveringsløsninger.

 

 

16 kommentarer til “Ferdighus på inntil 50 m²

 1. Ønsker tilbud på hytte med god plass for 4 personer, 2 soverom, kjøkken og bad. Planlegger å ha 2 hytter ferdig stilt før april 2018. Driver utleie av hytter til tyske fisketurister. Se http://www.nothaugen.no

 2. Ønsker ett bygg på 50 kvadrat. Mulig å få tilsendt katalog og priser?

 3. Heisann. Kunne tenkt meg å se pris eksempler på noen småhus som er ca 40 kvadrat, med hems.

  Kan dere sende brosjyre/katalog?

 4. Hei

  Eg syns det er rart at de ikkje bygger små hus rundt om kring i Norge. 50 kvm er vel nok? Det er rekkehus med tynne vegger og naboer som kjefter for det er så lytt.

  Eg bur i Sola kommune nå, har aldri eigd min egen leilighet elle hus, det har eg ikkje hatt råd til rett og slett. Nå er eg over 61 år.

 5. Hei, jeg har kjøpt deres E34 (Anne Lesteberg, Vestby, på gården) den dere bruker i markedsføring. Jeg har 2 spørsmål, jeg trenger solenergi på taket. Byggstrøm blir en enorm utgift i lengden. Dessuten liker jeg den nye løsningen på mellombygg samt ca 20 kvm til. kan du ringe meg eller skal jeg ta kontakt. Fornøyd kunde:)

 6. Hei jeg lurte på priser på mini hus jeg!!
  Ca.50 kvadrat!
  Hvis dere har en utfyllende katalog så ville det vært fint!

 7. Hei, kan dere sende meg oversikt over hava dere kan tilby av minihus og små eneboliger, med pris :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *