Det er Byggmesterforbundet egen Nils Jørgen Brodin som trygt leder deg gjennom Kalk2010 i to videoer som ligger på programmets nettsider.

Brodin gir deg Kalk2010

I to videoer som viser hvordan du kommer i gang med kalkulasjonsprogrammet Kalk2010, er det stemmen til fagkonsulent Nils Jørgen Brodin i Byggmesterforbundet du hører når han leder deg gjennom de ulike trinnene.

Kalk2010 er velegnet for kalkulering av tømrerarbeid, men det finnes også egne moduler for mur- og betongarbeider. Programmet er utviklet av Byggmesterforbundet.

 

To demovideoer

Kalkulasjonsprogrammet som ble lansert i 2010, er nå videreutviklet til versjon 1.4, og versjon 1,5 er varslet til mars/april i år. Programmet installeres på den enkeltes maskin ved nedlasting fra nettet. Det kan brukes uten nettilgang, men oppdateringer av programmet, vareinformasjon, prislister med mer må gjøres via nettet.

Den første demovideoen tar for seg tilpasning av programmet slik at det blir optimalt for den enkelte bruker, mens video nummer to viser hvordan man bygger opp en kalkyle. Windowsbrukere kan laste ned videoene fra Kalk2010s nettside, men alle kan se tilpasningsvideoen på YouTube.

På Kalk2010s nettsider ligger det også installasjons- og brukerveiledninger i PDF-format for nedlasting. Brukerveiledningene finnes også i Word-format. Byggmesterskolen tilbyr grunnkurs og videregående kurs i Kalk 2010. Les mer om Kalk2010 på nettet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.