Byggefirma ble miljøfyrtårn

Tre bedrifter ble denne uka utpekt til såkalte Miljøfyrtårn i Oppegård kommune i Akershus. Blant dem var Bygg- og Malermestertjenesten AS, som utfører tjenester innen nybygg, vedlikehold og rehabilitering av bygg.

Bedriftene ble overrakt Miljøfyrtårn-sertifikatene av Ordfører Sylvi Graham før kommunestyremøtet onsdag.
I begrunnelsen for at Bygg- og malermestertjenesten AS fikk Miljøtårn-utnevnelsen heter det bl.a.:
«Blant deres miljømål kan nevnes at alle skal ha en jobb de trives i og føler trygghet i. Alle skal gjennom opplæring delta aktivt i vår streben etter å ta vare på det ytre miljø, bedriftens eiendeler som biler og maskinpark med mer. De vil jobbe aktivt for å bedre sine leverandørers miljøkrav til de varer og produkter. Bedriften har oppfylt kravene som Miljøfyrtårn for byggmestervirksomhet.»
De to andre bedriftene som fikk sertifikatet nå var Hjelpemiddelspesialisten AS og PGM Park og Golfmaskiner AS. Det er nå til sammen 18 Miljøfyrtårn i Oppegård.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *