Tømrere reddet liv

Tømrerlærling Ørjan Metveit og tømrer Marius Mathiassen reddet livet til en 83 år gammel mann som hadde falt i vannet. De jobbet på et leilighetsbygg like ved havna i Grimstad da de hørte ropene om hjelp.

Mannen hadde ligget i vannet i ti minutter da de to snarrådige håndverkerne fikk ham opp på tørt land igjen. Stiv kuling fra øst, snø i lufta og bare et par grader i vannet hadde gjort den eldre mannen sterkt nedkjølt. Helsepersonellet som kom til stedet tror ulykken kunne blitt fatal om han hadde blitt liggende særlig mye lenger i vannet.

Ikke første gang
– Det er bedre å sjekke en gang for mye enn ikke å gjøre noe, og så finne ut senere at noen trengte hjelp, sier de to, som først lurte på om det bare var vinden som lagte lydene som altså var rop om hjelp.
For to måneder siden hjalp de samme guttene opp en mann fra vannet i Grømbukta, skriver Grimstad Adressetidende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *