200 bedrifter i rørleggerkjede

Tendensen til at håndverksbedrifter organiserer seg i kjeder øker stadig. Et eksempel er rørleggerkjeden Varme & Bad, som nå har passert 200 medlemsbedrifter. Disse har til sammen 1500 rørleggere i arbeid.

Denne kjeden er stor i privatmarkedet, og er den eneste som dekker hele landet i bedriftsmarkedet. Etter at kjeden VVS+ og flere frittstående bedrifter har sluttet seg til, er Varme & Bad blitt størst i landet i bransjen.

Påtroppende leder av kjeden, Øystein Kjellsen, sier at kjedetilknytning er blitt stadig viktigere for mange bransjer. Selv om det gode markedet for byggnæringen gjør det ganske enkelt å klare seg godt som frittstående håndverksbedrift, er kjedetilknytning viktig den dagen nedgangstidene melder seg, mener Kjellsen. Han påpeker særlig betydningen av kjedetilknytningen i forbindelse med kompetanseheving og bedring av kundeservicen. Kjeden bygger opp et eget kompetansesenter for bl.a. å hjelpe rørleggerne til å holde seg faglig og teknologisk opppdatert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *