FBI med boligspesial

NRKs Forbrukerinspektørene vier hele sin sending i NRK1 onsdag klokka 19.30 til temaet bolig, og de følger det opp samme kveld på NRK2 klokka 21.30. Eksperter står klare til å svare på spørsmål fra seerne, som allerede nå kan sende inn spørsmål.

Kjøp og salg av bolig, budrundene og hva som skjer med renta og boligmarkedet framover, vil ekspertene svare på. Det blir også tid til et tilbakeblikk til 2004, da styringsrenta lå på 1,75 prosent. Hva sier de som den gang kjøpte bolig, nå når styringsrenta er oppe i 4,5 prosent.

Ekspertpanelet
FBI har kalt inn blant andre formann Øivind Tandberg i Norges Eiendomsmeglerforbund, boligjurist Vegard Syvertsen i Forbrukerrådet, samfunnsøkonom Lisa Kristine Reiakvam i analyseselskapet Econ og studierektor Dag Jørgen Hveem fra Bedriftsøkonomisk Institutt, BI.
Du kan sende inn spørsmål ved å følge lenken under til NRKs egen omtale av programmene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *