Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Klart for Byggkjøp Mjøsa

Byggkjøp og Brøttum Almenning utvider sin virksomhet i Hedmark. Til høsten åpner de nytt varehus i Nydal Næringspark, midt mellom Hamar og Brummundal.

– Dette er en viktig region med sterk vekst i boligbygging takket være nærhet til Gardermoen og Oslo. Samtidig er det en rekke store hytteområder i regionen, som Trysil, Sjusjøen og resten av Ringsakerfjellet. Til sammen betyr dette et svært interessant marked for oss, forteller kjededirektør i Byggkjøp, Morten Marker og disponent i Byggkjøp Brøttum Almenning, Anstein Kvam i en pressemelding.

Brøttum Almenning er allerede etablert på Mesnali i Ringsaker, og skal ha driftsansvaret for det nye byggevarehuset. Aksjemajoriteten skal Brøttum ha, mens Nordek, elskapet som eier Byggkjøp-kjeden, skal sitte med resten.

– Satsingen i Mjøsområdet sammen med Brøttum Almenning er et nærmest perfekt prosjekt strategisk sett for Nordek AS. I tillegg er det jo ekstra hyggelig at det omsider kommer en Byggkjøpbutikk på Hamar når vi tross alt har hovedkontoret vårt her, sier Rune Smestad, som er administrerende direktør i Nordek AS.

Det nye varehuset blir på totalt 2800 kvadratmeter, og vil ha mellom til og tolv ansatte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *