Snickers med damestørrelser

En dame føler seg ikke akkurat feminin i tradisjonelt arbeids- og vernetøy. Dette har Snickers nå gjort noe med, og lanserer en ny kolleksjon for tøffe damer. Les også om nye vernebriller fra Zekler, med stilig design og solbeskyttelse.

Skjorter, t-shirts og pikétrøyer med kvinnelige passformer lanseres nå av Snickers. Den nye kolleksjonen har smalere midje, mindre krage og kortere rygg. Skjortene med lang erme finnes i to farger og t-skjortene i fem farger, alle i hundre prosent bomull. Pikétrøyene i fire farger er i bomullspolyester. Alle har patenterte multilommer og to smarte sidelommer for mobil, MP3-spiller eller briller. Samtlige plagg fås i størrelsene XS-XXL.

Svart på kjøkkenet
Svartbeiset eik i Amfi Lakriz (foto) er en av fire nye kjøkkenmodeller fra Sigdal i år, som også presenterer flere av sine eksisterende suksessmodeller i nye farger, som klassiske Plaza Palett (foto). Slette flater og rette hjørner dominerer, og enkelte modeller er også uten håndtak på skapdørene. Beiset valnøtt er en annen mørk variant som er populær hos unge kjøkkenskrivere. Også de som foretrekker lyse valører, får sitt. Gloss byr på slette fronter i hvit høyglansfolie med glasuraktig finish. Distingvert grått med diskrete aluminiumslister som håndtak er for den kresne. Se flere bilder her.

Skum holder vannvarmen
30-40 prosent redusert varmetap ved overgang fra mineralullisolasjon til moderne skumisolasjon rundt varmtvannstankene fra Oso Hotwater, har gitt et gledelig utslag på energiutgiftene. Redusert varmetap gir en rask inntjening av investeringen, og med en forventet levetid på en bereder på 25-30 år, er det tusenlapper å spare for den prisbevisste. Tusenlapper tjent blir det for produsenten, som merker raskere utskiftingstakt av varmtvannsberedere.

Full sprut
Med en trykkraft på 2713 N er de nye oppladbare fugepistolene DC540/542/547 fra DeWalt dobbelt så kraftige som manuelle utgaver. Et lett trykk på avtrekkeren gir en riktig mengde fugemasse. Mengden kan stilles inn på forhånd, og derfor tilpasses arbeidsoppgaven. Fugemassen drypper ikke da motoren reverseres et kort øyeblikk når avtrykkeren slippes. DC540 passer for 310 milliliterpatroner, mens de to andre også kan ta 600 milliliterpatroner.

Unngå vannplaning
Våte og kjølige somre stiller spesielle krav til dekkene du kjører med. Grove asfalttyper, veislitasje etter piggdekksesongen og temperaturer ofte mellom 5 og 25 grader, er hva som bys bilistene i Norden. Mens mange dekkprodusenter optimaliserer sine dekk for 15 til 25 graders varme, så har Nordens eneste gjenværende dekkprodusent Nokian tatt hensyn både til lavere temperatur og de spesielle veiforholdene ved design og konstruksjon av sine sommerdekk. Målet er et stabilt veigrep med god beskyttelse mot vannplaning.

Kapper i stål
Et spesialutviklet sagblad i hardmetall sikrer en ren snittflate ved bruk av Makitas nye batteridrevne metallsirkelsag BCS550RFE. Motoren, som også er spesialutviklet, sikrer sammen med bladet og den rustfrie bunnplata, et smidig og slitesterkt alternativ. Nesten gnistfritt kapper saga alt fra stål og aluminium til plast og laminat. Saga leveres med to 18 volts, 3 amperes li-ionbatterier med ladetid på 25 minutter. I kofferten finnes også lader, vernebriller og et sagblad.

Verktøyras fra AEG
AEG lanserer i disse dager ikke mindre enn 20 nye elektroverktøy. Til det globale batterisystemet GBS fås nå Super Torque bor-/skrumaskiner og slagbormaskiner, en sirkelsag, en bajonettsag, en slagboremaskin og tre arbeidslamper. GBS-batteriene omfatter 12, 14,4 og 18 volt.
Dessuten kommer to nye 230 volt eksenterslipere, en båndsliper, en liten 3,6 volts skrumaskin som kan vinkles og en serie kraftige tohånds vinkelslipere i 2.100 wattklassen.

Solstopp i takvinduet
Takvinduer slipper lyset inn, men sola kan bety for mye lys og varme. Veluxvinduer produsert etter 1992 har skinner klare for montering av blendingsgardiner, rullegardiner, plisségardiner, persienner eller insektnett.
De ulike gardintypene kommer i flere farger og mønstre slik at du kan finne noe som passer behovet eller interiøret i rommet. Persienner er for eksempel velegnet på bad eller hjemmekontor. To skjermingsløsninger kan også kombineres på det samme vinduet. Vil du ha det, enkelt kan gardinene betjenes med en fjernkontroll, og vil du slippe å tenke på det, benytt solcellestyring.

Piratbukse for cowboyene
Alle cowboyene i bransjen, og alle andre, kan i sommer kle seg i piratbukser fra L. Brador, som fås i fargene svart, blå eller populære ruter, samt i kamuflasjefarge, om man skulle ha behov for å gjemme seg. Buksene har et vell av lommer, og ikke mindre enn tre mobiltelefonlommer, som burde være nok for de fleste. Den er dessuten forsterket på knærne og selvfølgelig med egne lommer for knebeskyttere.
Fra samme leverandør kommer også svarte, offwhite og røde pikéskjorter, stripet eller svart tanktop og svart eller hvit sweatshirt med glidelås og broderte detaljer.

84 sider vedlikehold
Med Relektas nye 2007/2008-katalog får du 84 sider med reparasjons- og vedlikeholdsprodukter fordelt på de ti produktområdene rengjøring og avfetting, lim og fugemasse, smøremidler, elektromateriell, overflatebehandling og beskyttelse, tilsetninger, epoxy og mur, verneprodukter og hygiene, tape og verktøy og utstyr.

Sertifiserte ytterdører
Norsk Dør- og Vinduskontroll (NDVK) har sertifisert alle Swedoors ytterdører. Garantien gjelder beslagets funksjon, treverkets stabilitet og holdbarhet, kondens mellom glassene og tetthet mot regn og vind. Sertifikatet betyr også at håndtering av råvarene fra ankomst til pakking av det ferdige produkt, er godkjent.

Under:
Skru med adapter
På slagtrekkeren EY7202 fra Panasonic kan det nå monteres en skruautomatadapter for skruer fra 25 til 55 millimeter. Adapteren passer for standard skruebelter med 10 millimeter senteravstand. Den digitale clutchen kan stilles i 16 trinn og regne om turtallsendringene mellom hvert slag. Motoren stopper automatisk når innstilt belastning er oppnådd.
Slagkraften stilles inn i trinnene 120, 110 og 60 Nm, for riktig tilpasning til lette og tunge skrujobber. Adapteren leveres separat eller med slagtrekkeren, to batterier og lader i koffert.

Stilig beskyttelse
Vernebriller er ofte nødvendig på en byggeplass, men så langt har de ikke akkurat hevet stilfaktoren hos brukerne. Men det skjer nå, med Zeklers nye serie med designete vernebríller som også kan beskytte mot solen. Zekler 80 har antidugg- og ripebehandlet polykarbonatlinse og leveres med justerbart hodebånd som kan byttes ut med avtagbare stenger (t.v.). Zekler 103 (t.h.) og 102 er en sporty vernebrille med samme linsetype, som har speiloverflate i gult eller blått.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *