Vil dra fra resten av bransjen

Optimera Norge legger i en pressemelding fram ambisiøse mål for byggevarekjeden Montér og Optimera Proff. De ønsker å bruke fjorårets vekst i bransjen som springbrett for videre utvikling i 2007.

Byggevarebransjen hadde i helhet en vekst på rundt åtte prosent i 2006, men dette er ikke nok for Optimera. De vil i 2007 oppnå hele 16 prosent vekst for Montér-kjeden.
Høyt aktivitetsnivå, full effekt av de oppkjøp som er gjort gjennom 2006, nye oppkjøp i 2007, oppgradering av byggevarehus og åpning av Stormarkeder både i Kongsvinger og Drammen, skal ta dem mot målet.

Optimera Proff skal heller ikke ligge på latsiden. Den pågående ekspansjonen omfatter blant annet oppkjøpet av Bygg-Gros i Trondheim, nå Optimera Proff Trondheim, et nytt, tidsriktig hovedanlegg på Stangeland i Sandnes kommune, og forventninger om et nytt anlegg på Galterud ved Kongsvinger. Hovedanlegget på Stangeland skal romme både sentrallager, proffavdeling, proffbutikk og produksjon av precut, mens det på Galterud blir produsert precut for Østlandsområdet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *