Lovende i Rakkestad

På litt mer enn to år har Rakkestad Bygg AS klart å komme seg inn på listen over de 50 mest lønnsomme bedriftene i Rakkestad. Bedriften startet opp 1. september 2004, og allerede før årsskiftet hadde de en omsetning på 1,4 millioner kroner. Fjoråret bød på 9,5 millioner i omsetning.

Firmaet bygger ferdighus fra Norgeshus, og foretar utbedringer og rehabilitering, men står også for bytting av hovedvannledningen i Trøgstad kommune.
Stramt ferdighusmarked har gjort det spennende Rakkestad Bygg, og daglig leder Frank Hansen kan fortelle at de først nå har fått innpass i Rakkestad. De har derimot levert flere hus utenbygds.
Med dagens arbeidsmengde er de ti ansatte og totalt 20 mann i arbeid frem til jul. Ombygging av kommunale bygg og omsorgsboliger står på førjulsmenyen med en verdi på over 10 millioner kroner til sammen. Og Rakkestad Bygg ser stadig framover for å sikre seg jobb og ikke å tape marked, ifølge Rakkestad Avis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *