Et folk av gjør-det-selvere

Nordmenn er et folk som helst gjør det selv. I oppussing hjemme foretrekker så mange som 81 prosent at en i husstanden gjør jobben framfor å leie inn andre. Bare en prosent vil bruke utlendinger.

«Lett å få til»
-Når folk ser hvor lett og rimelig deler av oppussingarbeidet kan gjøres, og tilgangen og priser på byggevareprodukter er tilfredsstillende, er det flere som oppmuntres til å sette i gang med oppussingen på egen hånd. Dette til tross for at velstanden her i landet øker, sier administrerende direktør Per Mortensen i Bonnier Responsmedier, som utgir bladet.

Selv om åtte av ti svarer at de pusser opp selv, er det sannsynlig at flere av disse likevel leier inn håndverkere på visse områder, litt avhengig av hvilket rom de pusser opp, sier han.

Stort omfang
Vi i villa har signaler som tyder på at det nesten er blitt trendy å ha et oppussingsprosjekt på gang. Blant annet planlegger nesten halvparten av norske boligeiere å pusse opp badet sitt i løpet av 2006.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *