Takstmenn slår seg sammen

To av landets tre største takstorganisasjoner slår seg sammen fra nyttår. Takseringsforbundet og Norsk Byggvurdering og Takstinstitutt (NBT) vil sammen representere tre firedeler av alle takstmenn i Norge, framgår det av en pressemelding.

-Samordningen vil gjøre det enklere å sammenligne takster. Det skaper større forutsigbarhet og trygghet for alle som er involvert i en bolighandel, sier administrerende direktør Arne Støbakk i Norges TakseringsForbund.

Det er de ekstraordinære generalforsamlingene i NTF og NBT 16. desember som tar den endelige beslutningen om samordning.

De to forbundene har til nå drevet hver sine skoler. Norges Takseringsforbund har utdannet takstmenn gjennom Eiendomsakademiet AS, mens NBT har drevet Norges Eiendomshøyskole. Begge skolene videreføres i en samordnet form.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *