Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Tjenestepensjonen alle skal ha

Nå er det bestemt. Alle som i dag ikke har det, skal innen utgangen av neste år ha en tjenestepensjon, og det er du som arbeidsgiver som må sørge for at de ansatte får det. 550.000 arbeidstakere i 130.000 bedrifter står uten tjenestepensjon.

Staten har fastsatt en minimumsløsningen for pensjonen som innebærer at 2 prosent av lønn over vel 60.000 kroner skal betales inn til en pensjonsordning. Velges innskuddspensjon så vil størrelsen på pensjonen avhenge av en rekke faktorer, blant annet utviklingen på børsen, men den gir full forutsigbarhet for hva den vil koste arbeidsgiveren.

Byggmesterforsikring AS er en av tilbyderne på et marked som er verdt flere milliarder, og hvor de store forsikringsselskapene har ambisjoner.

Les mer i Byggmesteren – bakgrunn på nett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *