Bygger hverandre store

Byggevarekjeden Optimera fortsetter sin aktive tomteutvikling i Stavangerområdet. Nå har den skaffet seg opsjonsavtale for et område som vil gi en helt ny bydel på Bryne i løpet av de nærmeste sju åra.

Optimera er en landsdekkende kjede og den lokale forhandleren i Stavanger het tidligere Skårland. Under det navnet har den sikret seg utbyggingsområder i omtrent 10 år. Felles for alle områdene er at det er byggevareforhandlerens kunder som har ansvar for å bygge dem ut.
Slik hjelper byggevareforhandleren kundene til aktivitet. Til gjengjeld står den for leveranser til prosjektene.

Den siste opsjonsavtalen sikrer bygging av inntil 330 boliger i tida fram mot 2012. Byggestart kan ventes om ett til to år, melder Stavanger Aftenblad.

– Vi tar sikte på en skånsom utbygging og en variert boligmiks med eneboliger, rekkehus og noen leiligheter. En naturlig aldersspredning blir viktig i det nye boligområdet, sier Magnar Eidsvåg i Optimera til avisa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *