ESSTACK Nordic Pro imponerer tømrer Tor Morten Odden. (Foto: ESSVE)

Monteringslimet du trenger nå i kulda: – Helt unikt

Monteringslimet ESSTACK Nordic Pro fester og herder ned til minus 15 grader, men er like effektivt hele året.

– Så vidt jeg vet er egenskapene til ESSTACK Nordic Pro helt unike, sier Tor Morten Odden, tømrer og daglig leder i Lillegrinden AS.

ESSTACK Nordic Pro kom på markedet for et drøyt år side og ble raskt en favoritt blant norske håndverkere. For Odden, som bor og jobber i vinterkommunen Trysil, har det nye monteringslimet fra ESSVE blitt en viktig del av arbeidshverdagen.

– Limet er enkelt å få ut av tuben og enkelt å bruke. Endelig finnes det et lim som tåler å bli liggende i en kald bil en god stund, uten at det fryser til. Det lønner seg på de kalde, lange vinterdagene vi har her i Trysil, sier tømreren.

Utendørs hele året 

ESSTACK Nordic Pro er utviklet for det nordiske klimaet og gir holdbart feste gjennom alle årstider. Limet fester de fleste materialer som metall, aluminium, tre, betong, stein, akustikkplater og listverk – helt ned til minus 15 grader.

ESSTACK Nordic Pro fester og herder i all slags vær – helt ned til 15 minusgrader. (Foto: ESSVE)

– ESSTACK-serien ble først lansert for ti år siden. Gjennom årene har produktene utviklet seg i takt med proffenes behov. Utfordringen vår har vært at limene ikke herder når temperaturen går under minus fem grader. Med Nordic Pro har vi klart å løse dette, sier teknisk ansvarlig Pål Jahr i ESSVE Norge.

– Selv i minus 15 grader er Nordic Pro enkel å få ut av tuben, og det herder umiddelbart. Der de før måtte støtte opp det de nettopp hadde limt, kan håndverkeren nå fortsette med andre oppgaver. Det de har limt med Nordic Pro, holder seg på plass med én gang. Dette limet gjør det mulig å lime utendørs hele året, sier Pål Jahr.

Fakta om ESSTACK Nordic Pro:

  • Kan brukes hele året
  • Limer og fester umiddelbart ned til 15 kuldegrader
  • Kan brukes både innen- og utendørs
  • Herder på de fleste materialer, som metall, aluminium, tre, betong, stein, akustikkplater og listverk
  • Direkte lastebærende evne på 300 kg/ kvm
  • Sluttbelastning på 27 tonn/ kvm

Les mer om monteringslimet som fester og herder i kuldegrader her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *