Monteringslimet er ESSTACK-seriens femte medlem. (Foto: ESSVE)

Artikkelen ble publisert for over 1 år siden. Tekniske egenskaper, priser og andre fakta kan ha endret seg siden publisering.

Monteringslimet fester ned til -15 grader

Monteringslimet ESSTACK Nordic Pro er enkelt å bruke hele året med solid og umiddelbart feste helt ned til -15 grader.

ESSTACK Nordic Pro er utviklet for det nordiske klimaet, og gir holdbart feste gjennom alle årstider, skriver produsenten.

Monteringslim til hele året

Limet fester de fleste materialer som metall, aluminium, tre, betong, stein, akustikkplater og listverk helt ned til -15 grader. Produktet har en direkte lastebærende evne på 300 kg/kvadratmeter, og en sluttbelastning på 27 tonn/kvadratmeter.

– ESSTACK Nordic Pro forlenger sesongen for utendørsprosjektene. Det umiddelbare festet gir proffen fortgang i prosjektene, og et slikt sterkt lim for alle årstider har vært etterspurt i proffmarkedet, sier Pål Jahr som er teknisk ansvarlig i ESSVE Norge.

Monteringslimet er ESSTACK-seriens femte medlem. Produktet er fritt for både lukt og løsemidler. Som resten av serien er ESSTACK Nordic Pro enkelt og trygt å bruke og gir proffe resultater, sier ESSVE.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *