Åpningsdagen 28. september ble markert med plankesaging og duell mellom kjededirektør Øyvind Eidem og markedsdirektør Proff, Markus Berget. (Foto: Bygger´n)

Bygger´n åpner stort varehus på Melhus

Med en total størrelse på 7 500 m2 får det første byggevarehuset på Melhus en viktig rolle i Byggern´s satsing i Trøndelag og Midt-Norge.

Byggevarehuset er bygd i henhold til Bygger’ns nye butikk-konsept, og vil tilby et bredt forbruker- og proff-sortiment. Det er god størrelse på utendørsarealet, som har moderne lagringssystemer, god belysning og kjøreområder for både leverandører og kunder. Det er også opprettet en drive-thru, som gjør at kundene enkelt kan hente og laste varer under tak.

Lurt lagt ved E6

I løpet av de første timene etter åpningen hadde allerede mange melhusbygg tatt turen innom Melhus sitt første byggevarehus.

– Bygger’n Melhus skal være en ressurs for både profesjonelle entreprenører og gjør-det-selv-entusiaster. Vårt brede utvalg av produkter og tjenester, kombinert med fagfolk som står klare til å veilede og hjelpe, skal sørge for at folk lykkes med sine prosjekt. Vårt samfunnsoppdrag er å utvikle bærekraftige lokalsamfunn, og vi er derfor glade for å kunne bidra til nye, gode arbeidsplasser, samt gi melhusbyggen muligheten til å handle i hjemkommunen – til konkurransedyktige priser. Beliggenheten langs E6 gir også gode muligheter for effektiv logistikk, sier Øyvind Eidem, melhusbygg og kjededirektør i Bygger’n.

Grønn retning

Byggevarehuset er bygd etter passivhus-krav for butikk, kontorer og sosiale soner. Passivhus har en spesiell konstruksjon som gir et vesentlig lavere energibehov enn dagens standard. Passivhus har et energibehov som er ca. 25 % av normen for tradisjonelle boliger og næringsbygg.

Bygger´n Melhus er et energieffektivt hus, som er godt isolert og har få luftlekkasjer. (Foto: Bygger´n)

Byggevarehuset i Melhus har eget solcelleanlegg på tak, som sørger for et strømforbruk (kWh) med betydelig selvforsynt strøm gjennom året. Straks etter åpning vil arbeidet med å sertifiseres som Miljøfyrtårn startes.

Gleder seg

Synnøve Eid Fagerbæk er ny daglig leder for Bygger’n Melhus, og gleder seg sammen med de andre nyansatte til storslagen åpningsfest.

Butikksjef Synnøve Eid Fagerbæk. (Foto: Bygger´n)

– Vi har gledet oss lenge til åpningen av dette flunkende nye og moderne byggevarehuset – som det første i Melhus. Vi ønsker å bidra til den beste handleopplevelsen både til forbruker og proffkunder. Vi ser frem til å bli en del av lokalt næringsliv i Melhus, og til å ønske alle våre kunder velkomne, sier Fagerbæk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *