Møte mellom partene i høst. Fra venstre: Øyvind Eidem, Klara Aakervik, Kjell Aakervik, Henrik Borthen. (Foto: Bygger´n)

Nok en Bygger’n-butikk i Trøndelag

Kjell og Klara Aakervik overlater familie-bedriften Kjeminor i Flatanger til Bygger’n og E.A. Smith, som ble ny eier fra 1. januar 2022.

Aakervik-familien har stor tro på Bygger’ns konsept, og at eierbyttet vil tilføre en mer effektiv og lønnsom drift, med blant annet automatisk varepåfylling og netthandel.

– Vi er glade for at en såpass solid aktør som Bygger`n ønsker å overta driften. At de ser et såpass stort potensial i Flatanger, er meget positivt. Vi håper innbyggere, hytteeiere, lokale bedrifter og proffer fortsetter det gode kundeforholdet. Jeg vil gjerne takke kunder og samarbeidspartnere gjennom 40 års drift, sier Kjell Aakervik.

Flatanger er en liten kommune ved kysten i Trøndelag, midt mellom Steinkjer og Namsos, med om lag 1100 mennesker. Det er også et betydelig antall hytter og ferieboliger i området, som bedriften leverer byggevarer til.

Fra malingsfabrikk til byggevarehus

Kjell og Klara Aakervik startet bedriften Kjeminor i 1980. Den gangen var det som navnet tilsier en malingsfabrikk, med et sortiment av maling, lakk og beis. Det var først på midten av 90-tallet at de startet med byggevarer. Etter hvert ble malingen faset ut av sortimentet, og fabrikken stengte i 2005.

Men satsingen på byggevarer fortsatte for fullt, med godt utvalg og gode priser i fokus. Nytt og moderne byggevarehus ble etablert på Lauvsnes i 2013.

Klara og sønnen Kjetil fortsetter i butikken etter overtakelsen, og skal sørge for å opprettholde det gode servicenivået og kunnskapen om det lokale markedet. Kjell går over i pensjonistenes rekker.

– Det er mye positivt som skjer i kystkommunen Flatanger. Bygger’n vil være en del av dette, med et ønske om å posisjonere seg som en solid og profesjonell aktør. Vi hadde et godt inntrykk av kjeden før vi startet denne prosessen, og ikke minst etter at vi begynte å prate sammen. Det har vært god stemning hele veien, og vi føler at vi har havnet i gode hender. Vi håper innbyggere, hytteeiere, lokale bedrifter og proffer vil opprettholde det gode kundeforholdet vi har opparbeidet opp gjennom årene, sier Kjell Aakervik.

E.A. Smith AS eier og driver Bygger’n-kjeden, som har 95 butikker rundt om i landet. Selskapet eier også Smith Stål, LSE Byggesystemer og HIBA hus.

– Vi er veldig glade for at Aakervik-familien har valgt å gå for Bygger´n sitt konsept. Vi jobber for å skape bransjens beste handelsopplevelse, og for kunder i Flatanger kan vi fra nyttår tilby klikk og hent i nettbutikken, og en egen proffportal for profesjonelle kunder i regionen, sier kjededirektør i Bygger’n, Øyvind Eidem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *