Arne Reinertsen (f.v), Markus Berget, Øyvind Eidem, Knut Erik Sundsvold og Sverre Quale. (Foto: Bygger´n)

Ny ledergruppe i Bygger’n

– Sammen skal vi gjøre en forskjell ved å hjelpe alle Bygger’n-butikkene til å lykkes i sine markeder, sier direktør Arne Reinertsen i E.A. Smith.

– Vi har hatt en travel pandemi og brukt tiden blant annet til å få på plass komplementær og fremtidsrettet kompetanse som skal sørge for at Bygger’n lever opp til budskapet «du kan stole på fagfolk», sier Arne Reinertsen, administrerende direktør i E.A. Smith.

Den nye ledergruppa

Markus Berget kom tidlig på året inn som ny markedsdirektør proff med en unik kombinasjon av praktisk erfaring fra tiden som prosjektleder i Caverion, og teknologi-kompetanse fra rollen som nordisk markedsdirektør i StreamBIM.

Øyvind Eidem tok i juni over som kjededirektør for Bygger’n og Hiba Hus. Øyvind har et stort engasjement for markedsføring og en forståelse av kjededrift opparbeidet som partner i Rosenborg Reklame og markedssjef i Norgeshus.

Roy Erik Reme vil lede Bygger`ns satsning på byggesystemer under LSE konseptet, og har med seg tung industriell ballast fra sin tid som administrerende direktør i Nordic Door og produksjonsdirektør i Alloc.

Byggevarekjeden er også glad for å kunne ønske Knut Erik Sundsvold velkommen som regionsjef for Bygger’n i hjemmemarkedet i Trondheim. Tross sin unge alder har han solid bransjeerfaring fra mange år som markedssjef i Gunnar T. Strøm, og tydelige tanker om hvordan fremtidens byggevarebransje vil se ut.

– Sammen med Sverre Quale er dette laget komplett og rigget med tung og bred kompetanse, samt en tidsriktig blanding av erfaring og innovasjon. Sammen skal vi gjøre en forskjell ved å hjelpe alle Bygger’n-butikkene til å lykkes i sine markeder, sier Reinertsen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *