Kjededirektør i XL-BYGG, Are Ellingsve, er glad for at XL-BYGG ble bransjevinner i Norsk Kundebarometer 2023. (Foto: XL-Bygg)

XL-BYGG har Norges mest fornøyde byggevarekunder

Resultatene fra Norsk Kundebarometers årlige kundetilfredshetsundersøkelse er klar, og i kategorien byggevarehus er det XL-BYGG som kan glede seg over de mest fornøyde kundene.

Norsk Kundebarometer gjennomføres årlig av Handelshøyskolen BI. Her måles lojalitet og tilfredshet blant kunder i ulike bransjer. XL-BYGG topper byggebransjen, foran Montér og Obs Bygg, Maxbo på fjerdeplass, Byggern, Byggmakker og Byggmax på syvende plass.

Kundene i sentrum

XL-BYGG øker tilfredsheten hos kundene med 2,4 poeng sammenlignet med i 2022.

– Dette er veldig gledelig. Vi har et mål om at kundene skal velge XL-BYGG fordi vi er den hyggelige eksperten som følger deg gjennom hele prosjektet, fra start til slutt – og etterpå. En bedre bekreftelse på at dette arbeidet fungerer kunne vi ikke fått, sier kjededirektør i XL-BYGG, Are Ellingsve.

– Å drive en byggevarehandel er krevende og krever dyktige fagfolk med lidenskap for faget. Jeg opplever at våre ansatte er genuint interessert i kunden og kundenes prosjekter og at det reflekteres i servicen de gir, sier Ellingsve.

XL-BYGG har flere ganger tidligere gått til topps blant byggevarehusene, men årets poengsum er den høyeste selskapet har oppnådd siden Norsk Kundebarometer begynte sine målinger.

– Jeg er først og fremst meget fornøyd med å ha Norges mest tilfredse byggevarekunder, og glad på vegne av alle våre dyktige ansatte som hver dag gjør det lille ekstra for at kundene skal bli fornøyde.

– Vi strekker oss langt for å løse kundenes utfordringer og skape gode kundeopplevelser, men vi lover heller ikke mer enn vi kan holde. Derfor holder vi også det vi lover, det tror jeg er noe kundene setter pris på, avslutter Ellingsve.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *