HiddenFast-konseptet fra fischer inkluderer to forskjellige terrasseskruer, tilhørende bits og et ergonomisk verktøy for enklere og jevnere montering. (Foto: fischer)

Usynlige terrasseskruer fra fischer

HiddenFast fra fischer er et skjult terrasseskruesystem som gjør monteringen av terrassebord pent og slitesterkt.

Tradisjonelt monteres terrassebord ovenfra med synlige skruehoder, men ettersom flere og flere sluttbrukere setter pris på en fin finish og et flisfritt resultat, har den skjulte monteringen blitt stadig mer populær.

Enkelt konsept

I navnet HiddenFast står ‘Hidden’ for at innfestningen er skjult og ‘Fast’ for en rask og effektiv arbeidsflyt. Det er et komplett system for enkel og skjult montering av terrassebord, inkludert skruer, bits og verktøy. Hele konseptet er utviklet etter mottoet «Keep it Simple» og kan kjøpes fra mars i år, sier fischer i en pressemelding.

For å tilfredsstille sluttkundens ønske om en penere finish og gjøre arbeidsmiljøet bedre for håndverkeren, lanserer fischer nå sitt nye konsept HiddenFast for skjult montering av terrassebord. (Foto: fischer)

– Vi lanserer to ulike typer terrasseskruer. En EpoxZinc overflatebehandlet skrue utviklet for nordiske forhold og oppfyller en C5 korrosjonsklassifisering, samt en syrefast A4 skrue som kan brukes i tre med mer fuktighet og tåler mer ekstreme miljøer. Serien inkluderer også bits og HiddenFast monteringsverktøyet, som er en ergonomisk skrueføring som gjør det mulig å sikre skjult montering i siden av terrassebordene. På denne måten blir skruen usynlig utenfra, sier Lars Holbæk, Nordic Head of Product & Marketing Management hos fischer, og fortsetter:

– Monteringsverktøyet er også utviklet for å forbedre håndverkerens arbeidsmiljø og gjøre konstruksjonen jevnere og mer effektiv, da den skrur materialet sammen med underlaget automatisk ved hjelp av håndverkerens kroppsvekt. Det er et brukervennlig, lett verktøy som er så enkelt at håndverkeren eller gjør-det-selv brukeren i stedet kan fokusere på å håndtere selve terrassebordet.

Ingen skader på skrue eller terrassebord

I tillegg til et pent resultat for øyet, gjør den skjulte monteringen at du unngår slitasje på skruen, til tross for mulig slitasje på terrassebordet. Du kan dermed pusse terrassen uten å ødelegge skruen og du slipper også å bekymre deg for flis som ofte oppstår rundt inngangen til tradisjonelle skruehull. Dette er takket være utformingen på den unike terrasseskruen:

– Skruene har et lite sylinderhode med TX-spor og dobbel delgjenge. Delgjengen under hodet går i motsatt retning og sikrer dermed effektiv stramming og feste uten glipper mellom bordet og underlaget.

(Foto: fischer)

– Utformingen av gjengen på spissen sikrer også raskt grep, skruing og redusert spalting i trematerialet, sier Holbæk og avslutter:

– HiddenFast kan også brukes til andre applikasjoner. I tillegg til å være en terrasseskrue kan du også feste andre materialer, som for eksempel fasader. Både med og uten verktøyet. Alle deler av HiddenFast-serien vil være tilgjengelig separat i butikkene, og vi gleder oss til å se alle komponentene på hyllene i mars, sier Lars Holbæk i fischer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *