- Resultatet blir alltid utrolig pent, sier Mork. (Alle foto: ESSVE)

Den sterkeste terrasseskruen jeg noen gang har brukt

– Terrasser jeg har montert med Essdeck Max er jeg alltid stolt over å levere, sier tømrer Daniel Mork.

Proffer med sans for kvalitet sverger til Essdeck Max til toppskrudde terrasser. Kunden er garantert en solid terrasse som også holder seg pen i mange, mange år.

–  Denne skruen er den sterkeste og beste terrasseskruen jeg noen gang har brukt. Den er enkel å skru med, og terrassebordene sitter der de skal i lang tid, selv når vær og vind skaper store bevegelser i trevirket. Dette gjør den perfekt til store og mer komplekse konstruksjoner, sier tømrer Daniel Mork.

Tåler store bevegelser i trevirket

Essdeck Max har doble gjenger med ulik gjengestigning, som tar godt tak i terrassebordet og klemmer det ned mot bjelken. Det er heller ingen sak å få pene og solide terrasser med vridde, eller kuvede, terrassebord.

– Det er ikke egentlig selve jobben med å presse ned vridde bord som er proffens utfordring, men å finne skruen som holder dem på plass over tid, sier Mork.

Til det norske værharde klimaet anbefales syrefaste terrasseskruer. Les mer om hvorfor Mork bruker syrefaste skruer i sine terrasseprosjekter.

Utrolig pen finish

Utformingen av terrasseskruen gjør den ekstra enkel å montere med, samtidig som den gir en plettfri overflate uten fliser eller sprekker.

– Skruen er svært enkel å jobbe med. Den har et lite skruehode som sitter godt i bitset, og fresesporet i spissen forhindrer sprekker, selv nærme kanten på terrassen. Resultatet blir alltid utrolig pent, sier han.

Den beste terrasseskruen for mørke terrasser

Mork forteller at skruen passer til alle terrasseprosjekter, og at det er helt klart det beste alternativet til dyrere terrasser med mørke materialer. Mørkt trevirke blekes av sola over tid, noe som skaper bevegelser i materialet.

– Jeg mener det er meningsløst å bruke noen annen skrue på mørke terrassebord. Jeg prøver alltid å få kundene mine til å forstå at når de har kjøpt dyre terrassebord, må de også investere i de beste skruene. Terrasser jeg har montert med Essdeck Max er jeg alltid stolt over å levere, avslutter tømrer Daniel Mork.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *