Pressemelding - 8. juni 2022 13:00 Ny innovativ innvendig veggblokk fra Finja Facebook LinkedIn Twitter Last ned som PDF Finja lanserer nå en etterlengtet nyhet i form av en innovativ lettklinkerblokk med god lydisolasjon. Denne gangen er fokus på innvendige vegger og det nye produktet har fått navnet Murblokk Innervegg. Sammen med sin praktiske styre- og stabilisatorlåsene forenkles arbeidet og det er raskt og enkelt å lage rette vegger med høy ytelse uten verken sklir eller fortanninger, noe som igjen muliggjør tynne overflatebehandlingssystemer. Vegger å regne med Det nye produktet kan brukes av både hjemmefiksere og fagfolk til å bygge både bærende og støydempende innervegger. (Foto: Finja)

Innvendig veggblokk med god lydisolasjon

Finja lanserer en innovativ lettklinkerblokk med god lydisolasjon for innvendige vegger.

Det nye produktet har fått navnet Murblokk Innervegg, skriver produsenten i en pressemelding.

Vegger å regne med

Sammen med sin praktiske styre- og stabilisatorlåsene forenkles arbeidet og det er raskt og enkelt å lage rette vegger med høy ytelse uten verken sklir eller fortanninger, noe som igjen muliggjør tynne overflatebehandlingssystemer.

Det nye produktet kan brukes av både hjemmefiksere og fagfolk til å bygge både bærende og støydempende innervegger, gjerne i kombinasjon med Mursystem Exakt. (Foto: Finja)

Murverk konstruert med denne blokken kan også overflatebehandles med en rekke ulike metoder. Alt fra slette til grove overflater kan lages og det er like enkelt å påføre en tynn sparkel som en robust puss. Blokken er dermed utmerket å kombinere med praktisk talt hele Finjas brede sortiment av pussmørtel.

Smart låsefunksjon

For å rette opp blokkene og hindre at de sklir og skaper ujevnheter i underlaget, som muliggjør tynnpusssystemer, plasseres tilhørende styre- og stabilisatorlåsene i et sentralt plassert spor på liggeflaten. Ved å bruke denne låsefunksjonen øker både effektivitet og presisjon i forbindelse med montering. At blokken også er symmetrisk utformet letter monteringen ytterligere.

(Foto: Finja)

Når det gjelder skjøting, monteres Murblokk Innervegg med Finjas tynnfugemørtel, for eksempel Murmørtel Exakt, som kan påføres på flere måter avhengig av situasjon og ønsker. Med sine unike egenskaper forventes blokker og låser å bli en populær duo som letter arbeidet med å skape vakre, holdbare og pålitelige vegger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.