(Illustrasjon: Sunde)

Effektivt ringmursystem

Sunde RE36 RS er et nytt ringmursystem med integrert bredt sålefundament og åpning i innervangen som gir raskere byggetid.

Sunde RE36 RS er en ny ringmur på markedet som er beregnet for boliger og andre bygg med plate på mark konstruksjon.

Bredere såle og nye åpninger

Produktet har inkludert i elementet bredere såle for å ta opp større laster enn vanlig ringmur. I tillegg er det åpninger på innervangen som gjør det mulig å støpe ringmur og betongplate med masse fra samme betongbil.

På denne måten sparer man tid i prosjektet og får en stabil og sterk konstruksjon til boligen. 

Resultatet er rask byggetid, liten kuldebro, stabilitet, styrke og stor lasteevne. De nye løsningene med åpning i innervangen og integrert sålefundament er unike i markedet i dag – i følge produsenten Sunde – og forenkler byggeprosessen mye samtidig som det gir en sikkert og energieffektiv løsning for plate på mark. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *