Akkurat som navnet tilsier, er Garasjeelementer et grunnmurselement som med fordel brukes i nyproduksjon av garasjer, men bruksområdet er betydelig bredere enn det. (Foto: Finja)

Høyere og mer isolerende grunnmurselementet

Finjas nye garasjeelement rommer mer eps/isoporplater som gir bunnplaten høyere isolasjonsverdi.

Dette er muliggjort ved å øke høyden på elementet med 100 mm, skriver produsenten i en pressemelding.

Isolerende og sikker konstruksjon

Fundamentet er en enormt viktig del i forbindelse med nybygg, og med Finjas brede utvalg av fundamenter og eps/isoporplater tar selskapet dette virkelig seriøst. Garasjeelementet er et populært produkt på markedet og med den nye, høyere varianten møter selskapet etterspørselen til de som ønsker en forhøyet innvendig sokkel kombinert med en bedre U-verdi.

Garasjeelement rett. (Illustrasjon: Finja)

I tillegg til fordelene med hensyn til isolasjonsevne, såkalt U-verdi, er det også tids- og kostnadseffektivt å bygge med det nye grunnmurselementet. Dette er fordi det er mulig å raskt montere produktet takket være en innvendig forhøyet sokkel, som består av en ferdigmontert fibersementplate som også bidrar til en pålitelig konstruksjon. Med andre ord skaper bruken av det nye produktet en bunnplate med høyere U-verdi, samtidig som den er enkel og fleksibel å håndtere og gir et stabilt og trygt fundament, skriver Finja.

Akkurat som navnet tilsier, er Garasjeelementer et grunnmurselement som med fordel brukes i nyproduksjon av garasjer, men bruksområdet er betydelig bredere enn det.

Garasjeelement hjørne. (Illustrasjon: Finja)

Produktet, som finnes i Finjas standardsortiment og derfor er enkelt å bestille, fungerer like godt for eksempel i industrihaller hvor det er ønsker, behov eller noen ganger til og med krav til en viss isolasjonsverdi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.