Fredagen går til interne foredrag og messegang med 36 leverandører. (Foto: Bygger´n)

Bygger’n Kongress 2022 i gang i Trondheim

– På tross av krig, pandemi og økte trevarepriser har Bygger’n tatt markedsandeler i markedet, sier kjededirektør Øyvind Eidem på årets samling for 300 Bygger’n-ansatte, leverandører og samarbeidspartnere.

Det er to og et halvt år siden Bygger’n arrangerte messe og kongress hvor alle kunne samles under samme tak. Nå møtes man igjen på Clarion Hotel & Congress i Trondheim for to dager med faglig og sosialt påfyll.

Økte markedsandeler

Kjededirektør Øyvind Eidem åpnet showet fredag morgen der han snakket om hvordan man skal utvikle Bygger’n, og skape nye, gode handelsopplevelser for kundene våre. Han benyttet også anledningen til å uttrykke stolthet over jobben de ansatte har gjort i 2021.

Spesielt med tanke på den unike situasjonen man har vært i, med krig, pandemi og økte trevarepriser. På tross av dette har Bygger’n tatt markedsandeler i et ustabilt og utfordrende marked.

– Vi bidrar med varer inn til Norges største fastlandsnæring, og gjennom hele pandemien har byggebransjen, og leveranser fra oss, vært med på å holde økonomien i gang og opprettholde arbeidsplasser. Vi skal være stolte av det vi har fått til, og ydmyke ovenfor alle de som har slitt disse årene. Vi har vært ansvarlige, og tatt vår plass, samtidig som vi vet vår tilgjengelighet i denne perioden har vært slitsom. Vi setter utrolig stor pris på den jobben som er lagt ned for å jobbe mot den beste handelsopplevelsen i bransjen, sier Eidem.

Kjededirektøren la også vekt på de store investeringene kjeden har gjort de siste årene, som ny teknologi for å effektivisere driften og øke kompetansen internt.

Bærekraft skaper muligheter

Deretter gikk bærekraftansvarlig Lasse Røssing-Enger på scenen for 20 minutter om klima og miljø-utfordringer i vår bransje.

– Byggebransjen er i omstilling, og hensynet til klima og miljø blir viktig i årene som kommer. For oss er dette en stor mulighet, der vi kan bidra til den grønne omstillingen, samtidig som vi gjør det som er riktig. Dette skal vi gjøre gjennom å tilby varer med et lavt klimaavtrykk, kutte utslipp fra vår transport, og ved å hjelpe kundene våre å gjøre det enkelt å tenke bærekraftig. Gjennom arbeidet med miljøsertifisering skal vi også feie for egen dør, og redusere vårt eget miljøavtrykk i butikkene, sa Røssing-Enger.

Fredagen går til interne foredrag og messegang der 36 leverandører er representert på, mens på lørdag venter det blant annet foredrag av Børge Ousland, team-building i Trondheim og en festkveld ledet av Niklas Baarli, med storslagen prisutdeling og underholdning av Chris Holsten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.