(Illustrasjonsfoto: Bygger´n)

Bygger’n inntar Malvik

E.A. Smith AS, som eier Bygger’n-kjeden, har nylig inngått en avtale om fremtidig etablering av et byggevarehus for Bygger´n i Hommelvik.

På en sentral beliggenhet i Malvik kommune vil kundene snart inviteres inn til et nytt og moderne byggevarehus.

Sjette butikk i Trondheimsregionen

Bygger’n har fra før fire, snart fem, byggevarehus i trondheimsområdet: Tre i Trondheim, ett i Orkanger og ett under planlegging i Melhus. Malvik får den sjette. På landsbasis har kjeden 95 butikker. Bygger´n i Hommelvik skal oppføres på en tomt på ca. 7 dekar, der selve byggevarehuset får ei grunnflate på 1500 m2 og butikk-arealet blir på ca. 500 m2.

Illustrasjon av byggevarehuset på Malvik. (Illustrasjon: Bygger´n)

– Utendørsarealet kommer også til å ha god størrelse, med moderne lagringssystemer, god belysning og kjøreområder for både leverandører og kunder. Vi vil opprette en gjennomkjøringsgate i lageret, slik at folk kan hente og laste varer under tak, sier eiendomsdirektør i E.A. Smith, Bjørn Arve Haugen.

Trår til i Trøndelag

Byggevarehuset vil ligge i Havneveien, rett ved et nyoppført boligområde i Hommelvik. Butikken vil ha enkel adkomst for både kunder og leverandører fra Malvikvegen, og det er kort vei til E6, både i nordgående og sørgående retning.

– Bygger’n sin visjon er å skape bransjens beste handelsopplevelse. Den nye butikken i Hommelvik skal være et service- og kompetansesenter for profesjonelle, semiprofesjonelle og glade amatører som ønsker å bygge noe eller pusse opp hjemmet sitt. Malvik kommune er en vekst-kommune, og det skjer mye spennende fremover i Hommelvik. Vi gleder oss til å la Bygger’n sette sitt preg på lokalsamfunnet», sier kjededirektør i Bygger’n, Øyvind Eidem. (Foto: Bygger´n)

Tidspunktet for ferdigstillelse av byggevarehuset avhenger av offentlig saksbehandling, prosjektering og byggetid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.