Daglig leder Lars Øyvind Myhra. (Foto: Systemhus)

Bjørn Myhra & Sønn Entreprenør AS i Råde går til Systemhus

– Det gjør oss til en god leverandør for kundene våre, sier daglig leder Lars Øyvind Myhra om valget av kjede.

Bjørn Myhra & Sønn Entreprenør AS har base i Råde i Viken, og har flere ben å stå på.

Vil stå sterkere i markedet

I tillegg til tømring og husbygging, tar bedriften med 27 ansatte grave- og betongjobber over hele Østlandet.

– Bedriften vår står enda sterkere i markedet med et kjent merkenavn som Systemhus i ryggen.Tilgang på arkitekttjenester, teknisk støtte og gode innkjøpsavtaler var avgjørende for at vi valgte å bli medlem i Systemhus, sier daglig leder Lars Øyvind Myhra i Bjørn Myhra & Sønn Entreprenør AS.

Råde-bedriften tar mange typer oppdrag for både private og profesjonelle kunder, alt fra nybygg til rehabilitering. Mindre oppdrag som å bytte vinduer, dører, skifte tak og andre rehabiliteringsoppdrag har hatt stor oppsving det siste året under koronaen, og ser ut til å fortsette i tiden fremover. Men fortsatt er 80 prosent av kundene  profesjonelle byggherrer.

Siden starten i 1986 har bedriften hatt jevn vekst og bygget seg opp til et solid selskap. Daglig leder Lars Øyvind Myhra har jobbet i bedriften siden 2004 etter endt læretid som tømrer, og tok over som daglig leder etter sin far, Bjørn, i 2016.

– I Systemhus får vi gode innkjøpsavtaler og tilgang til et stort støtteapparat, som tekniske tjenester og arkitekttjenester gjennom Mestergruppen. Det gjør oss til en god leverandør for kundene våre, sier Myhra om valget av kjede.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.