Trygt arbeidslys med Petzl Duo RL (Foto: Petzl)

Kraftig og oppladbar hodelykt

Petzl Duo RL er produsentens kraftigste og mest robuste arbeidslykt for krevende arbeider i vått vær.

Den oppladbare hodelykten DUO RL er designet for teknisk redning og arbeidsplasser, og gir en lysstyrke på 2 800 lumen, skriver importøren AAK Safety.

Lur lyskilde

Petzl er en respektert produsent av klatre- og fallsikringsutstur. Til sine mer påkostede hodelykter har produsenten utviklet en sensor de kaller REACTIVE LIGHTING. Sensoren analyserer lyset i omgivelsene og justerer automatisk lysstyrken til ditt behov.

 

Lampehuset i aluminium gir utmerket slagfasthet. DUO RL veier 390 gram og er velegnet for bruk i våte omgivelser siden den er vanntett i inntil 30 minutter. (Foto: Petzl)

Sensoren gjør at du slipper å justere lyset manuelt hele tiden. Manuell drift er minimert og brennetiden er optimalisert, slik at brukerne kan holde fokus på aktiviteten sin. Du kan velge mellom ulike lysprogrammer (raske bevegelser, avstandssyn, langlys osv) eller sette lykten på konstant styrke. DUO RL har også en nødfunksjon som gir et svakt men konstant lys i 72 timer.

Lykten styres med en dreiebryter som kan brukes med hansker. Her er det automatisk låsefunksjon som forhindrer at lampen slår seg på under transport eller lagring. Lykten bytter automatisk til reservebelysning når batteriet nesten er tomt.

 

Petzl DUO RL kan tilpasses de fleste hjelmtyper med selvklebende plater. (Foto: Petzl)

Hodelykten leveres med R2 Lithium-Ion oppladbart batteri og 110/240 V lader som gir deg oppladet lykt på 4 timer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.