(Foto: Milwaukee Tool)

Oppladbare og synlige hodelykter

Den nye serien med hodelykter fra Milwaukee er kraftige, ladbare og lyser opp brukeren bakfra og til sidene slik at de blir sett på byggeplassen.

Den nye serien omfatter to nye oppladbare lykter – en banebrytende HI-VIS hjelmbelysning med USB-lading som gir 360° personlig sikkerhetsbelysning, samt en lavprofil hodelykt, også den med USB-lading. Samtidig lanserer Milwaukee en ikke-ladbar hodelykt med spot- og flombelysning.

Synlig på lang avstand

HI-VIS hjelmbelysning med USB-lading sørger for at brukerne er synlige i alle retninger ved å kombinere håndfri arbeidsbelysning med HI-VIS sikkerhetslys på baksiden av hjelmen.

HI-VIS hjelmbelysning gir valg mellom fast og blinkende lys. Den sørger for at brukeren er synlig på opptil 400 meters avstand i alle regninger når den benyttes sammen med frontlykt på hjelmen.

Den forreste lykten på hjelmbelysningen gir 600 lumen TRUEVIEW™ høyoppløst lys med spot- og flomlys. Denne hjelmbelysningen er et sikrere alternativ ved arbeid langs veier, i tunneler og under bakken og for brukere som arbeider rundt maskiner i bevegelse samt ved oppsyn og dirigering. (Foto: Milwaukee Tool)

Lett å bruke og tilpasse

Lykten har en elastisk stropp, grep i silikon og universalfester som kan tilpasses alle typer hjelmer i alle størrelser. Brukerne kan oppnå driftstid hele dagen ved å velge mellom fem innstillinger: Hybrid spot-/flomlys, kraftig flomlys, medium flomlys, lavt flomlys og kraftig spotlys.

Lavprofil hodelykt med USB-oppladinger laget for praktisk bruk med eller uten hjelm, og har et slankt og lett hode på 2,5 cm som til tross for den lille størrelsen gir 600 lumen høyoppløst lys. (Foto: Milwaukee Tool)

HI-VIS hjelmbelysning med USB-lading er vann- og støvbestandig, tåler fall fra opptil 2 meter og kan brukes under de tøffeste forhold på og utenfor arbeidsplassen, sier produsenten Milwaukee.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *