Lystårnet MX FUEL kan lyse opp store byggeplasser i mørketida. (Foto: Milwaukee)

Mobilt lystårn til store arbeidsområder

Milwaukees kraftigste lystårn MX FUEL går på batteri, er enkelt å flytte og har fire LED-lyshoder som gir inntil 27 000 lumen arbeidslys.

Lystårnet er Milwaukees kraftigste arbeidslys og skal tåle opptil 15,3 m/s (55 km/t) vind, forteller produsenten Milwaukee.

Les også: Nå skal du se (+)

Enklere og tryggere arbeidslys

– I årevis har belysningsalternativer med høy ytelse vært avhengig av en ledning, noe som tvinger brukerne til å bruke verdifull tid på å sette opp generatorer i eksterne områder, og håndtere produkter som er vanskelige å flytte rundt på arbeidområdet, sier Alexander Flemming, nordisk markedsføringssjef i Milwaukee Tool.

MX FUEL har terrenghjul og flyttes enkelt rundt på ujevnt underlag.(Foto: Milwaukee)

– Med introduksjonen av MX FUEL lystårn, tilbyr vi nå ekstra batterikapasitet for raskt å kunne gi en stor mengde arbeidslys uten å trenge tilgang til vekselstrøm. For områder med tilgang til vekselstrøm har vi også en integrert MX FUEL-lader i lystårnet som fungerer som en batterireserveløsning, eller en MX FUEL batterilader for ekstra kapasitet på arbeidsplassen, sier Flemming.

Teleskopisk lystårn

Det teleskopiske lystårnet kan settes opp i løpet av sekunder til en maksimumshøyde på 3,1 m med en motorisert mast, og felles ned til 1,2 m for enkel transportering og oppbevaring. Når det er på plass, kan fire utriggere raskt felles ut for å gi mer stabilitet på ujevne underlag.

De fire LED-lyshodene som kan dreies i flere retninger, kan gi opptil 27 000 lumen HD-lyseffekt når de er koblet til vekselstrøm. (Foto: Milwaukee)

Når tårnet er utstyrt med et MX FUEL REDLITHIUM XC406 batteri, lyser lystårnet i 3 timer på høy innstilling ved 20 000 lumen eller opptil 10 timer på den laveste innstillingen på én enkelt lading. Den kan også kobles til en skjøteledning for bruk hele dagen, samt for å lade MX FUEL-batteriene.

Når lystårnet er aktivert, tåler det opptil 15,3 m/s (55 km/t) vind og er beskyttet mot regn, vind og støv.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.