Søren Hilligsøe (tv.) og Malthe Slemming (th.) foran flere af Dalux sine refereceprosjekter i Norge. (Foto: Dalux)

Dalux er blitt størst i Europa. Nå skal Søren lede satsingen i Norge

Dalux fortsetter den kraftige veksten i Norge og Europa, og gjør endringer i organisasjonen.

Det danske selskapet har hatt jevn vekst på 60 prosent årlig siden oppstarten i 2015. Idag har selskapet utviklet løsninger som brukes av en halv million proffkunder. Dalux har gått fra 10 ansatte til 210 på syv år.

Markedsledende byggeapper

Malthe Slemming, som startet det norske Dalux kontoret i 2017, sender nå stafettpinnen videre til Søren Hilligsøe, som har vært med siden oppstartsåret. Med endringen vil Søren Hilligsøe øke fokuset på den lokale tilstedeværelsen i Norge, mens Malthe Slemming vil ta et større ansvar for Dalux sin videre vekst i Europa hvor Dalux har blitt den markedsledende byggeappen med kontorer i 15 ulike land.

Med det er norsk byggebransje med på å bidra til mer digitale byggeplasser rundt om i hele Europa.

– Vi har vokst fra å være en utfordrer i markedet til å være markedets, vil jeg påstå, mest anvendte byggeapp på de norske byggeplassene med mer enn 40.000 norske brukere og mer enn 4.000 aktive byggeprosjekter. Den største driver for veksten er vårt fokus på brukervennlige håndholdte løsninger og tilgjengeliggjøring av BIM for fagarbeideren som muliggjør papirløse digitale byggeplasser, sier Søren Hilligsøe.

– Det er fortsatt et stort potensial for entreprenører som ikke er blant de absolutt største, samt hos byggherrer og eiendomsorganisasjoner, til å ta steget mot økt digitalisering og effektivisering. Jeg gleder meg til nå å ta ansvaret for vår videre reise i Norge sammen med resten av det norske teamet, fortsetter Hilligsøe

– Jeg er trygg på å overdra ansvaret til Søren som kjenner Dalux kulturen og våre kunder veldig godt. Selv gleder jeg meg til å ta all erfaring jeg har ervervet meg fra det norske markedet til å bistå våre kontorer og nyetableringer i Europa, sier Malthe Slemming som fortsetter med å være fysisk tilknyttet det norske kontoret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *