Statsminister Jonas Gahr Støre. (Foto: C. Kunøe)

«Storrengjøring» uten fullt innleieforbud

HURDALSPLATTFORMEN: Den nødvendige storrengjøringen i arbeidslivet som Jonas Gahr Støre varslet før valget, er sentral i regjeringserklæringen.

Få full tilgang i 3 måneder for kun 19,-

For å lese denne artikkelen må du være abonnent og innlogget.

Akkurat nå har vi en kampanje som gir deg full tilgang i 3 uker for kun kr 19,- deretter koster abonnementet kr 89,- pr. mnd.

Allerede abonnent?

2 kommentarer til “«Storrengjøring» uten fullt innleieforbud

  1. Les bl.a. Arbeidsmiljoløvens § 8, så vil dere se at tariffbundne bedrifter kan gis store fordeler i forhold til ikke tariffbundne bedrifter. Det er således overhode ikke usikkert om myndighetene har anledning til å forskjellsbehandle tarifferte og utarifferte bedrifter. Det kan de, og Ap i sitt nære ledtog med LO og Fellesforbundet vil selvfølgelig ikke svekke fagforeningenes ønsker og behov for å holde på denne forskjellen.

  2. Avtalefestet pensjon er også en ordning som forskjellsbehandler tariffbundne- og ikke tariffbundne bedrifter. Avtalefestet pensjon har økonomisk støtte fra Staten, men kun ansatte i tariffbundne bedrifter er med på ordningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.